Λίγα Λόγια

Καλώς Ηρθατε στο Beach Addict

Το Beach Addict γεννήθηκε στη Μύκονο το 2006. Στα σκαλάκια, στη πλατεία Μαντώ άνοιξε την μικρή μπλε πορτίτσα του για να προσφέρει στους Έλληνες και ξένους τουρίστες του νησιού τα πιο «ψαγμένα» brands σε μαγιό, σερφοβερμούδες και beachwear. Το 2013, μετακομίσαμε στο Πόρτο Ράφτη ακολουθώντας το όνειρο κάθε beach addict, απλά αλλάξαμε παραλία, αλλά δεν αλλάξαμε μυαλά!

Εταιρίες από Βραζιλία και Καλιφόρνια έχουν την τιμητική τους στο κατάστημά μας, χωρίς να αποκλείουμε entries από Ευρώπη και φυσικά Ελλάδα, αρκεί το προϊόν να είναι προσεγμένο και να καλύπτει όλα τα υψηλά κριτήρια του Beach Addict.

Κάθε επεξήγηση στα προϊόντα επικεντρώνεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά και στην εφαρμογή. Επειδή τα διαλέγουμε με πολύ προσοχή έχουμε προσωπική άποψη για όλα τα προϊόντα, οπότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook στο page : BEACH ADDICT και μάθετε από πρώτο χέρι τι νέο ήρθε στο κατάστημα αλλά και για τις υπαίθριες δραστηριότητες τις οποίες οργανώνουμε…